Decathlon naar Buikslotermeerplein Amsterdam

Decathlon huurt een winkel van 3500 m² op de eerste verdieping in winkelcentrum de Opgang in Amsterdam-Noord (onderdeel van winkelgebied Boven ’t Y).

Investore Prime Retail en de Franse sportretailer Decathlon zijn een huurovereenkomst aangegaan. Neoo verzorgt namens Investore de verhuur en de volledige (interne) herontwikkeling van winkelcentrum de Opgang. De verhuur aan Decathlon is onderdeel van een grotere herverkavelingsoperatie van het winkelcentrum, waarbij de MediaMarkt al in het najaar van 2018 is gepositioneerd op alleen de begane grond. De opening voor publiek zal naar verwachting eind 2019 plaatsvinden. Neoo werkt op dit moment aan de planvorming voor de laatste fase – herverkaveling van de leeggekomen units van Blokker, Big Bazar en Bruna en een upgrade van de passage – waarvan de werkzaamheden naar verwachting voor het einde van 2019 zullen worden afgerond.

Na de winkel bij de Johan Cruijff Arena wordt de winkel in Amsterdam-Noord de tweede Decathlon-vestiging in Amsterdam en de 19e vestiging in Nederland.

Neoo ontwikkelt complexe binnenstedelijke projecten voor derden en voor eigen rekening en risico.