Daan de Jong en Pim van Eeuwijk van start met investmentmanager Amstam

De Amsterdamse ondernemers Daan de Jong en Pim van Eeuwijk, samen goed voor ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed, bundelen hun krachten in Amstam.

Amstam richt zich op het (her)ontwikkelen, (her)positioneren en management van kantoren en bedrijfsmatig vastgoed, met name in de Randstad.

Na bij verschillende investmentmanagers, zoals Innova Investments en APF International, vele vastgoedinvesteringen te hebben geïnitieerd, gemanaged en verkocht, leek voor De Jong en Van Eeuwijk de tijd rijp om de handen ineen te slaan. Volgens de oprichters verdient elk gebouw of locatie een duurzame toekomst. Door functie, uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren, geven zij verouderde gebouwen en omgeving weer betekenis.

De Jong: ‘Amstam is ontstaan vanuit een oprechte passie voor vastgoed en gedreven door de overtuiging dat het altijd beter kan.’

Van Eeuwijk: ‘Wij ontwikkelen strategische oplossingen voor bouwkundige, financiële en commerciële vraagstukken. Wij benaderen elke investering vanuit het perspectief van zowel ontwikkelaar als belegger.’