Colliers en RICS introduceren internationaal afstudeerplan

Colliers International introduceert in samenwerking met de RICS het eerste echt internationale afstudeerplan voor onroerend goed.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 3, 27 maart 2020

‘Met ons EMEA Graduate Program kunnen we talenten opleiden die echt internationaal denken, grensoverschrijdend samenwerken en een netwerk opbouwen in verschillende landen. Uiteindelijk kunnen we hiermee onze klanten een naadloze service in de hele regio bieden’, aldus Chris McLernon, ceo EMEA van Colliers. ‘Dit is een onderdeel van het EMEA People Transformation Program. Zowel de RICS als wij willen talent ondersteunen en ontwikkelen, omdat we de strategische waarde inzien die de volgende generatie voor de sector kan bieden.’
Het EMEA Graduate Scheme van Colliers is bedoeld om afgestudeerden aan te trekken en te ontwikkelen. Zij krijgen de mogelijkheid om in zes markten te werken – VK, Frankrijk, Duitsland, Polen, Denemarken en de Emiraten – tijdens hun MRICS-opleiding, een internationaal erkende kwalificatie in onroerend goed en bouw. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden vanaf september 2020.
‘De nieuwe generatie kijkt graag over de grens’, zegt Mo Karim, EMEA Head of People Transformation. ‘In eerste instantie zullen de afgestudeerden de Commercial Property Pathway van de RICS volgen. Een aantrekkelijk punt van dit programma is de mogelijkheid om afgestudeerden virtueel te trainen. Dankzij het partnerschap met de RICS krijgen de kandidaten toegang tot de nieuw gelanceerde Assessment of Professional Competence (APC)-training en het APC Accelerated Learning Program.’

www.rics.nl

Op de foto v.l.n.r.: Davoud Amel-Azizpour (cfo EMEA Colliers), Mo Karim (head of People Transformation, Colliers), Blane Sweeney (partner development manager RICS), Chris McLernon (ceo EMEA Colliers); Oliver Woodhead (RICS UK commercial director), Sasha Richards (EMEA talent manager Colliers) en Nash Hammond (next generation development manager Colliers)