Coco&Hazel opent winkels in Koperwiek en Hoog Catharijne

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel en winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht zijn een nieuw concept rijker. Afgelopen weekend opende Coco&Hazel.

Coco&Hazel is een concept waarbij de consument zelf uit een breed assortiment noten en gedroogd fruit kan scheppen. Met dit vernieuwde luxe kioskconcept speelt Coco&Hazel in op de trend van lekker en gezond eten. Na de opening van deze twee vestigingen is Coco&Hazel klaar om de volgende stap te zetten en ook andere winkelcentra door heel Nederland te voorzien van noten en gedroogd fruit van hoge kwaliteit.

Drie ondernemers met allemaal een eigen expertise en liefhebbers van eten besloten voor dit vernieuwde concept hun krachten te bundelen. Zo is Emiel Kruiswijk expert op het gebied van vastgoed, heeft Robbert Vlaanderen veel ervaring met hospitality en werving & selectie, en vormt Gradus Groothengel met zijn ervaring in marketing en strategie een goede aanvulling.
In tien weken tijd werd dit idee bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd, met als resultaat de opening van de eerste twee kiosken binnen zo’n kort tijdsbestek. Coco&Hazel is een makkelijk implementeerbaar concept doordat de kiosken snel geplaatst kunnen worden en je hierdoor geen rekening hoeft te houden met de inrichting van een complete winkel.