CBRE breidt zorgvastgoedteam uit

CBRE versterkt haar zorgvastgoedteam met drie personen.

De uitbreiding is een antwoord op de constante groei van de vastgoedmarkt en de toenemende vraag naar advies op het gebied van dit type vastgoed. Sinds februari werkt Susan van der Koppel-Nagelmaeker bij het team als senior consultant. Zij komt van Syntrus Achmea, waar zij twaalf jaar lang ervaring heeft opgedaan met zorgvastgoed. Bij CBRE gaat ze zich vooral richten op advies over strategische huisvestingsvraagstukken voor zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars en bouwers.

Daarnaast vinden er twee interne aanstellingen plaats. Chantal Hout maakt een overstap van de taxatieafdeling naar het capital markets team voor zorgvastgoed. Ayda Naser Zadeh, voormalig trainee bij CBRE, zal het zorgvastgoedteam gaan ondersteunen op het gebied van taxaties.

Annette van der Poel, Associate Director en leidinggevende van het zorgvastgoedteam: "Met deze uitbreiding hebben we een sterk team staan, dat thuis is op alle vlakken van zorgvastgoed. Hiermee kunnen we op volle kracht de zorgvastgoedmarkt bedienen en voldoen aan de groeiende vraag in deze sector."

Laatste nieuws

Evenementen