Boron investeert in uitbreiding Kate Platform

Boron, de investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen, investeert in softwarebedrijf Kate Innovations.

De investering is bestemd voor uitbreiding van de productportfolio en internationale expansie. Het Kate Platform werd vier jaar geleden ontwikkeld uit frustratie over het inefficiënte taxatieproces van commercieel vastgoed. Het platform vormt de schakel tussen adviseurs, banken en eigenaren van onroerend goed en organiseert het hele waarderingsproces van A tot Z. Inmiddels maken bedrijven als Cushman & Wakefield, Savills en het Rijksvastgoedbedrijf gebruik van de software.

Boron investeert actief in vastgoed in Europa en de Verenigde Staten. “We zijn onder de indruk van de voorsprong die Kate in korte tijd heeft opgebouwd in vastgoedtechnologie. Kate is een pionier in de vastgoedmarkt. Naast de kapitaalinjectie voor de ontwikkeling van nieuwe producten, kijken we ernaar uit Kate met kennis en ervaring bij te staan bij het realiseren van haar internationale ambities”, zo verklaart Wilbert Broekman, managing director Boron.

img
Redacteur
Profiel