BVR Groep transformeert datacenter naar studentenwoningen

BVR Groep transformeert in Tilburg een voormalig datacenter naar wooneenheden met financiering door NIBC Vastgoed Hypotheek.

Het gaat om 96 geplande studentenwoningen aan de Professor Verbernelaan in Tilburg met op de begane grond een commerciële plint. Dit gebeurt met een bouwfinanciering, die na ingebruikname zal worden gecontinueerd als beleggingsfinanciering.

NIBC Vastgoed Hypotheek ondersteunt BVR Groep met de transformatie van een voormalig datacenter aan de Professor Verbernelaan in Tilburg tot 96 studentenwooneenheden met op de begane grond een commerciële plint. Dit gebeurt met een bouwfinanciering, die na ingebruikname zal worden gecontinueerd als beleggingsfinanciering. Een unieke integrale benadering.

Dirk van den Beukel/ Sander Vis van NIBC Vastgoed Hypotheek: ‘Dit project was al in beweging toen wij erbij betrokken raakten, want het pand was al aangekocht, de vergunningen waren op orde en de bouw is al gestart. Met ons nieuwe product financieren wij projecten vanaf de vergunningsfase, dus de bouw- tot en met de exploitatiefase. Zo ook bij dit project in Tilburg.’

De Huisadviseuer treedt op als bemiddelend makelaar.