Asr verhuurt in Haarlem winkels aan Sneakerfirma en Cotton Club

Asr real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurcontract met Sneakerfirma voor een winkel aan de Grote Houtstraat in Haarlem. De naastgelegen winkelruimte aan de Grote Houtstraat is verhuurd aan de formule Cotton Club van The Sting Companies.

Beide winkels zijn eind april geopend. De Sneakerfirma in Haarlem is de tweede winkel van de 18-jarige ondernemer Justin Wildöer die op zijn 17de zijn eerste winkel opende in Hoorn. De winkel aan de Grote Houtstraat 26 in Haarlem heeft circa 183 m² aan winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Sneakerfirma verkoopt exclusieve sneakers variërend in prijs vanaf € 199 tot wel € 8499 voor unieke exemplaren.

The Sting Companies huurt de circa 755 m² aan winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping aan de Grote Houtstraat 28-30 in Haarlem. Hierin is de formule Cotton Club gevestigd. Dit kledingmerk is geïnspireerd op de mediterrane levensstijl. De collectie van de formule kenmerkt zich door het gebruik van comfortabele, kwalitatieve materialen en zachte kleuren. 

Bij beide transacties werd Asr real estate bijgestaan door BVVL Winkelvastgoed adviseurs. BLAUW Vastgoed adviseerde Sneakerfirma en The Sting Companies werd geadviseerd door Kroese Paternotte.