Appartementenhotel opent twee locaties in Amsterdam

Bob W, een Europese keten van appartementenhotels, opent van de zomer vestigingen aan de Middenweg 2 en de Papaverweg 38-40 in Amsterdam. De laatstgenoemde, in Amsterdam Noord, krijgt 126 appartementen en lofts.

De nieuwbouwlocatie aan de Papaverweg in de wijk Buiksloterham wordt het Europese vlaggenschip van Bob W, dat over vestigingen in onder andere de UK, Duitsland, Spanje en Noorwegen beschikt. Het appartementenhotel wordt uitgerust met een zwembad op het dak, een spa en een restaurant. Bob W werkt bij de ontwikkeling van het hotel samen met The Republica Development.

De appartementen en studio’s aan de Middenweg (Oosterpark) zijn gevestigd in het voornalige gerechtsgebouw uit 1770. In dit monumentale pand kreeg Napoleon Bonaparte ooit de sleutels van de stad Amsterdam in handen. De renovatie van het gebouw is binnenkort afgrond.

Bob W wordt ondersteund door Europese vastgoedinvesteerders en venture capitalists als byFounders, IDC Ventures, Elevator Ventures, Verve Ventures en Flashpoint.  

Laatste nieuws

Evenementen