Apollo koopt ’t Venderink in Hengelo van ZGT

Apollo Healthcare Property Fund, onderdeel van Hartelt Fund Management, heeft het gebouw ’t Venderink in Hengelo gekocht van ZGT Vastgoed.

’t Venderink, aan de Boerhaavelaan 59 in Hengelo en direct naast de ziekenhuislocatie Hengelo van ZGT op Gezondheidspark Hengelo, omvat een hoogwaardig medisch centrum van in totaal 6920 m² en beschikt over 79 parkeerplaatsen. Het centrum omvat, naast kantoor- en nevenruimte, een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige laboratoriumruimte (ML-2 en BSL-3). Het gebouw is in 2013 opgeleverd, heeft een energielabel A en is langjarig verhuurd aan LabMicTa, LabPon en het Dialyse + Obesitascentrum.

Gezondheidspark Hengelo is uitgerust voor gezondheidszorg en wetenschap en huisvest onder meer ZGT, gezondheidscentrum De Brug en verschillende laboratoria.

ZGT Vastgoed werd in deze transactie commercieel begeleid door JLL en juridisch door Ploum | Rotterdam Law Firm. Apollo Healthcare Property Fund werd juridisch begeleid door Schaap Advocaten Notarissen, commercieel door Triatact, technisch door MVGM en de taxatie werd gedaan door Capital Value.