Amsterdam zoekt beheerder voor 216 flexwoningen Riekerpark

In het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West komen in Riekerpark 216 flexwoningen. Voor deze woningen zoekt de gemeente een partij die de woningen wil beheren.

De aanvraag is woensdag gepubliceerd op TenderNed. Het gaat om het beheer zowel administratief, sociaal als technisch/facilitair van 216 sociale flexwoningen met bijbehorend paviljoen in Riekerpark. Het paviljoen biedt een gemeenschappelijke ruimte, kantoorruimte voor de beheerder en spreekkamers. Ook twee binnentuinen zijn onderdeel van de opdracht. Het gaat in eerste instantie om een periode van 10 jaar.

Goede buur

De bouw van de flexwoningen start voor de zomer van 2024. De woningen moeten 1 januari 2025 klaar zijn. Gelijk aan de bouw loopt de aanbesteding voor de beheeropdracht.

In de flexwoningen Riekerpark komt een mix (50/50) van statushouders en woningzoekenden in de sociale huursector te wonen. Van de bewoners van Riekerpark wordt verwacht dat zij gemotiveerd zijn om bij te dragen aan de onderlinge sociale samenhang en een goede buur te zijn voor elkaar. De inzet van de beheerder is gericht op alle bewoners van Riekerpark.

Laatste nieuws

Evenementen