Altera koopt 91 woningen in het Paleiskwartier

Altera verwerft 91 appartementen en 2 commerciële ruimten in het plan Belvédère, gelegen in het Paleiskwartier te ’s-Hertogenbosch.

Altera Vastgoed heeft met BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier overeenstemming bereikt over deverwerving van 91 nieuwbouw appartementen en 2 commerciële ruimten in het project Belvédère, gelegen in het Paleiskwartier direct naast de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Het plan Belvédère omvat totaal 150 appartementen, waarvan er 91 zullen worden verhuurd door Altera. De overige 59 appartementen worden momenteel door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier verkocht. 

De ontwikkeling bevat 2-3- en 4 kamerappartementen, verdeeld over negen verdiepingen.

Huurders parkeren in de onderliggende verdiepte parkeergarage. De appartementen, variërend in omvang tussen 56 en 133m2 met balkons en dakterrassen, worden voornamelijk verhuurd in het middensegment vanaf ca. € 800 per maand. 

Het project is ontwikkeld door BV Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier: een publiek-private samenwerking tussen gemeente ’s-Hertogenbosch, Koninklijke Volker Wessels Stevin en de NIBC Bank. De realisatie wordt verzorgd door Van de Ven Bouw & Ontwikkeling (VolkerWessels).

De start van de bouw is voorzien in oktober 2017 en de oplevering volgt naar verwachting eind 2019.