Alle transacties onder één dak

Vanaf vandaag heeft PropertyNL haar werkwijze rondom beleggers- en gebruikerstransacties aangepast. We gaan nog meer inzicht en overzicht bieden op het vlak van de verkoop en verhuur van woningen, winkels, kantoren, logistiek en alternatief vastgoed. 

Nog altijd kunt u erop vertrouwen dat u dat de grote deals die de Nederlandse vastgoedmarkt opschudden zo snel mogelijk bij ons leest op de site, in de app of in onze dagelijkse nieuwsbrief. Maar er gebeurt veel meer aan deals in de vastgoedmarkt. Transacties die eerder business as usual dan brekend nieuws zijn, maar die allemaal bij elkaar wél wat zeggen over de dynamiek in een bepaald marktsegment en/of in een bepaalde regio. 

Transactiepagina - database - nieuwsbrief

Deze transacties plaatsen wij vanaf nu de hele week door op onze speciale transactiepagina, samen met de deals die al eerder het nieuws haalden. Aan het eind van de week krijgen al onze abonnees alle transacties die ons de voorgaande week zijn gemaild in een speciale nieuwsbrief toegezonden. Daarnaast blijft onze database open voor al die adviseurs en/of andere betrokkenen die zelf hun transacties aanleveren en waarin geregistreerde gebruikers zelf kunnen grasduinen. Zo krijgt u inzicht door overzicht. 

 

Laatste nieuws

Evenementen