APF en Timeless kopen appartementencomplex in Ede

Bridges Real Estate heeft via een ‘off-market’ transactie het appartementencomplex aan het Dubbelhof in Ede verkocht aan een joint venture tussen APF International en Timeless Investments.

Het complex bestaat uit 120 appartementen variërende oppervlakten tussen 63 tot 115 m², verdeeld over twee gebouwen. Het wooncomplex ligt aan de rand van een rustige woonwijk in Ede. In het najaar van 2021 wist Bridges Real Estate het complex aan te kopen, met als doel het particulier te verhuren. De drie- en vierkamerappartementen, met een gemiddeld oppervlak van 104 m², boden volgens het vastgoedbedrijf veel potentieel voor huurders op zoek naar betaalbare woningen.

“Door een strategische heroriëntatie van de portefeuille is besloten de focus te vestigen op enkel de omgeving Utrecht”, zegt Martijn Bremmer, Directeur Bridges Real Estate. “Met de verkoop van Dubbelhof wordt ruimte gemaakt voor nieuwe investeringen in en rondom Utrecht.”

De kopende partijen zien veel mogelijkheden voor waardecreatie op de locatie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Bridges Real Estate en APF International hebben elkaar getroffen in eerdere transacties, zoals het Muntgebouw in Utrecht en Huidekoperstraat in Amsterdam.

De koper is in deze transactie geadviseerd door TW Real Estate.

Laatste nieuws

Evenementen