CTP versterkt Nederlands managementteam

Europese vastgoedontwikkelaar en belegger CTP breidt haar Nederlandse team uit met de komst van Paul Dijkstra als Chief Financial Officer en Kim van der Togt als Regional Development Director.

Na de aanstelling van Ralph de Munnik als directeur van CTP Nederland eerder dit jaar brengt CTP hiermee het team verder op sterkte, aansluitend op de groeiambities in Nederland. CTP is de grootste vastgoedontwikkelaar van Centraal- en Oost-Europa en heeft sinds maart 2021 een beursnotering aan Euronext Amsterdam.

Paul Dijkstra is benoemd tot CFO van CTP Nederland. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in de vastgoedsector, onder andere als manager bij Deloitte Real Estate. De afgelopen jaren werkte Dijkstra als financieel directeur van de afdeling Vastgoed van de Gemeente Amsterdam en daarvoor als business controller bij het gemeentelijke ontwikkelingsbedrijf. Hij Dijkstra vormt samen met Ralph de Munnik het managementteam van CTP Nederland.

Kim van der Togt versterkt het team van CTP Nederland als Regional Development Director. Van der Togt was hiervoor werkzaam bij Janssen de Jong Groep waar zij zich als Commercieel Manager heeft gericht op de realisatie van nieuwe ontwikkelingen in logistiek vastgoed.