TMF Group huurt 10.600 m[sup]2[/sup] in Luna Arena

AMSTERDAM - PingProperties en TMF Group hebben op 7 oktober overeenstemming bereikt over de verhuur van Luna ArenA Amsterdam voor circa 10.600 m[sup]2[/sup] kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen. Het betreft een langjarige huurovereenkomst die per 1 april 2012 zal ingaan. Het gebouw beschikt over een groot atrium en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 15.600 m[sup]2[/sup]. Er is nog circa 5000 m[sup]2[/sup] kantoorruimte beschikbaar.

AMSTERDAM - PingProperties en TMF Group hebben op 7 oktober overeenstemming bereikt over de verhuur van Luna ArenA Amsterdam voor circa 10.600 m2 kantoorruimte en 137 parkeerplaatsen. Het betreft een langjarige huurovereenkomst die per 1 april 2012 zal ingaan. Het gebouw beschikt over een groot atrium en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 15.600 m2. Er is nog circa 5000 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Vorig jaar heeft PingProperties het nieuwbouwcomplex overgenomen dat sinds de oplevering in 2009 nog geen gebruiker had gevonden. Speciaal voor TMF Group ontwikkelt PingProperties een aantal faciliteiten. Zo wordt een duurzaam dakterras van mossedum aangelegd en wordt een bedrijfsrestaurant voor algemeen gebruik gerealiseerd. Daarnaast zal de begane grond worden ingericht voor TMF en aan de zijkant van het gebouw een tweede entree worden toegevoegd om een toekomstige huurder van een eigen toegang te voorzien. Naar verwachting zal de oplevering plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2012.
Luna ArenA Amsterdam is ondergebracht in het PingProperties Office fund IV. Het gebouw aan de Herikerbergweg 120 ligt op loopafstand van Absolute Taste, Absolute Break, Absolute Kids, de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema en Woonmall Villa Arena.
Bij de totstandkoming van deze transactie werd PingProperties ondersteund door CBRE. DRS Makelaars trad bij de transactie op namens TMF Group.