46 veelal betaalbare woningen in De Tippe in Zwolle

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft met Fijn Wonen een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de bouw van 46 betaalbare en energiezuinige koopwoningen in het project Fijneburen in De Tippe in Zwolle.

De woningen worden ontworpen door AG Nova Architecten. En vervolgens gefabriceerd in de huizenfabriek van Van Wijnen in Heerenveen. De bouw staat gepland voor 2024. Het project Fijneburen omvat bijna alleen betaalbare en energieneutrale woningen, gericht op starters op de woningmarkt. Er komen 16 hoekwoningen en 30 tussenwoningen. De woningen variëren in grootte van circa 84 m2 tot circa 127 m2. Alle woningen hebben naast een collectieve tuin een eigen voor- en achtertuin en tellen twee of drie slaapkamers.

“Dankzij de innovatieve en efficiënte bouwwijze van Fijn Wonen zijn wij in staat om in dit plan een groot deel van de woningen aan te bieden in de betaalbare prijscategorie. Hier is in Zwolle juist veel vraag naar. Bovendien kent dit plan een korte ontwikkeltijd, waardoor we het snel in verkoop hebben kunnen brengen”, zo verklaart Mireille Jeurnink, directeur Vastgoedontwikkeling van VanWonen.

 

img
Redacteur
Profiel