Van de Ven bouwt autoshowrooms in Rotterdam en Den Bosch

Bouwbedrijf Van de Ven bouwt in opdracht van Auto Hoogenboom en Autobedrijf Van den Udenhout twee autoshowrooms, respectievelijk in Rotterdam en Den Bosch.

Langs de A15 in Rotterdam verrijst momenteel een autoshowroom voor de merken Seat en Skoda (eerste foto). Het gebouw bestaat uit twee showrooms, een gezamenlijke werkplaats en een indoor parkeerplaats en doet dienst als occasion centrum. Het complex kent een oppervlakte van circa 4500 m². Het occasion centrum van Auto Hoogenboom in Rotterdam wordt momenteel gebouwd en zal in het tweede kwartaal van dit jaar worden opgeleverd.

De showroom van Van den Udenhout in Den Bosch is gelegen nabij de A2, aan de autoboulevard op bedrijventerrein De Herven en biedt onderdak aan de merken Audi en Volkswagen (tweede foto). Het complex heeft een oppervlakte van circa 8000 m². De showrooms van Audi en Volkswagen zijn fysiek gescheiden om ieder automerk een unieke beleving mee te geven. Alle overige ondersteunende faciliteiten, zoals een werkplaats, indoor parkeergarage en het hospitality center, zijn bedoeld voor gezamenlijk gebruik. Het gebouw is onlangs opgeleverd.

Bouwbedrijf Van de Ven werd bij deze twee transacties begeleid door TLF real estate.