Rubens Capital Partners verhuurt 1.550 m² in hoofdstedelijk CitySide

Rubens Capital Partners heeft namens een institutionele investeerder twee huurovereenkomsten gesloten voor het multi-tenant kantoorgebouw CitySide in Amsterdam. 

Het karakteristieke kantoorgebouw aan de Trompenburgstraat 2 is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de westelijke oever van de Amstel. Na de grootschalige herontwikkeling in 2019 wordt CitySide nu opnieuw verhuurd. Sennder Benelux huurt 1.000 m² en Frasers Group huurt 550 m² op de vijfde verdieping van het gebouw.

Waar in de twintigste eeuw de autofabrikant Spyker en later de papierfabriek gevestigd waren, bevindt zich nu CitySide. Het gebouw werd n de jaren zestig ontworpen door de bekende architect Maaskant en is  in 2019 volledig herontwikkeld naar een ontwerp van MVSA en voorzien van vele services en faciliteiten zoals een functionele entree, bemande receptie en diverse dakterrassen.

CitySide heeft een totale oppervlakte van 9.657 m²  en wordt momenteel opnieuw ingevuld met verschillende nieuwe huurders.

CBRE heeft de verhuurder begeleid gedurende het commerciële traject met Sennder Benelux. Solved trad op als adviseur van Sennder Benelux. JLL heeft verhuurder begeleid gedurende het commerciële traject met Frasers Group. CBRE trad op als adviseur van Frasers Group.

CitySide is eigendom van een institutionele investeerder en Rubens Capital Partners is verantwoordelijk voor het Asset Management. JLL en CBRE zijn verantwoordelijk voor de verhuur van CitySide.

Laatste nieuws

Evenementen