Eversheds Sutherland naar Tower Ten op Amsterdam Zuidas

Eversheds Sutherland heeft een overeenkomst gesloten met CBRE IM voor 1.500 m2 kantoorruimte in Tower Ten aan de Zuidas.

“Ons nieuwe kantoor is een investering in onze mensen, onze cliënten en onze bezoekers. Zij zullen allemaal profiteren van de comfortabele, moderne en vooral duurzame omgeving die past bij ons wereldwijde, betrokken en toekomstbestendige advocatenkantoor”, aldus Thera Adam-van Straaten, managing partner Eversheds Sutherland Nederland. De kantoorruimte in WTC Amsterdam wordt binnenkort in gebruik genomen.

Tower Ten is de afgelopen jaren naar ontwerp van PLP grondig gerenoveerd en uitgebreid. De 22 verdiepingen hoge multi-tenant kantoortoren wordt in oktober van dit jaar opgeleverd. CBRE IM heeft de ambitie de milieu-impact van het gebouw tot een minimum te beperken. Tower Ten heeft een Breeam-NL Excellent Nieuwbouw certificaat voor energieduurzaamheid en voor duurzaamheidsaspecten zoals ecologie, water en gezondheid.

CBRE IM is bij deze transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg. Huurder is begeleid door Cushman & Wakefield.

img
Redacteur
Profiel