Gerard Kohsiek naar Wonam; Diederik Zeijl operationeel directeur Maarsen Groep

Maarsen Groep heeft per 1 februari 2017 Diederik van Zeijl (44) aangesteld als operationeel directeur en lid van het directieteam. Hij zal Gerard Kohsiek (42) opvolgen, die overstapt naar Wonam.

Gerard Kohsiek is ruim 10 jaar actief geweest bij Maarsen Groep in verschillende functies, laatstelijk als directeur. Hij zal zijn carrière voortzetten bij woningbouworganisatie Wonam als directeur met focus op acquisitie en projectontwikkeling.

Diederik van Zeijl is afkomstig van ASR Vastgoed Ontwikkeling, waar hij diverse functies heeft bekleed. Sinds 2010 vervulde hij de rol van cfro. Na de verkoop door ASR van het onderdeel Vastgoed Ontwikkeling besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Maarsen Groep is vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Monique Maarsen, dochter van oprichter Frits Maarsen, is algemeen directeur van de onderneming uit Amsterdam.

Wonam is een woningbouworganisatie die zich specifiek richt op de ontwikkeling van midden-segment huurwoningen in Amsterdam en Utrecht met een huurprijs tussen € 725 en € 1100. Wonam werd in 2011 opgericht door Carolyn van Duijvendijk-Koster en Robert Kohsiek (de broer van Gerard). Inmiddels werkt de ontwikkelaar met een vast team van 9 mensen.