MAB levert hoofdkantoor Esprit op

AMSTELVEEN - MAB Development Nederland heeft het nieuwe hoofdkantoor van Esprit gerealiseerd. Het kantoorgebouw heeft een showroom van circa 6000 m[sup]2[/sup] en 115 verdiept gelegen parkeerplaatsen. Het maakt onderdeel uit van het MAB-project 'Het Parc' in Amstelveen. Het gebouw is in belegging genomen door Hannover Leasing.

AMSTELVEEN - MAB Development Nederland heeft het nieuwe hoofdkantoor van Esprit gerealiseerd. Het kantoorgebouw heeft een showroom van circa 6000 m2 en 115 verdiept gelegen parkeerplaatsen. Het maakt onderdeel uit van het MAB-project 'Het Parc' in Amstelveen. Het gebouw is in belegging genomen door Hannover Leasing.

Het Parc biedt plaats aan meer dan 50.000 m2 commerciële ruimten voor kantoren, showrooms en bedrijfsruimten met voorzieningen voor 700 verdiept liggende parkeerplaatsen. Dit alles op een geweldige zichtlocatie vanaf de A9.
Het Esprit gebouw is ontworpen door architectenbureau Bekkering Adams architecten. De bouw van dit project is uitgevoerd door Sprangers Bouwbedrijf uit Delft.