Een nieuwe werkelijkheid - 27 oktober op de Provada

14.30 uur Een nieuwe werkelijkheid: 

De impact van hybride werken op de werkplek, mede mogelijk gemaakt door CBRE op woensdag 27 oktober op onze stand (12.49) tijdens de Provada 

Hybride Werken is het nieuwe werknormaal. Zelf bepalen wat je doet, maar mét behoud van de productiviteit en de sociale verbinding. Hoe bewaren én bewaken we die balans en wat betekent dit voor de rol en de omvang van kantoor.

Als ook straks niet iedereen op dezelfde plek werkt, hoe zorg je dan dat het kantoor nog meerwaarde heeft? Dat medewerkers de vrijheid voelen om te werken waar ze willen, zonder dat hun productiviteit, betrokkenheid en het sociaal kapitaal van de hele organisatie eronder lijden? In onze whitepaper beschrijven we de vier pijlers waar een succesvolle hybride werkstrategie op rust: waar wordt het werk uitgevoerd, wat vereist samenwerking en wie is daarvoor nodig? Ook staan we stil bij de gevolgen hiervan voor de werkplek van de toekomst. En ten slotte de overkoepelende vraag: hoe dragen werkplekken bij aan de bedrijfsdoelstellingen, bedrijfscultuur en samenwerking tussen medewerkers? CBRE presenteert haar visie en een bijzondere datatool die organisaties ongekende inzichten biedt.

Intro door Wabe van Enk

Sprekers:

Maaike Boné, Executive Director Advisory & Transaction CBRE
Wouter Oosting, Senior Director Workplace Strategies & Innovation CBRE 
Daan van der Velden, Data analyst Advisory & Transaction Services Q&A onder begeleiding van Wabe

15.30 uur Succesfactoren voor futureproof winkelcentra | de casus van Amsterdamse Poort, mede mogelijk gemaakt door CBRE

Hoe zorg je dat een winkelcentrum futureproof is en een onderscheidende positionering heeft die bezoekers trekt? Nadia Achouitar en Patrick Jansen (CBRE) lichten twee key trends toe en maken die concreet aan de hand van de Amsterdamse Poort. Ze bespreken de kracht van placemaking en placetesting en laten zien hoe omzethuur huurder en verhuurder dichter bij elkaar brengt. Namens eigenaar CBRE Investment Management sluit Lieske van Pelt aan voor een live Q&A onder leiding van Wabe van Enk (Property NL)

Sprekers: Patrick Jansen, Retail Real Estate Specialist, Nadia Achouitar, Head of Marketing Property Management en Lieske van Pelt van CBRE Investment Management.
Moderator Wabe van Enk.

16.30 uur borrel namens CBRE

  • Startdatum: 27-10-2021
Inschrijven