Kroonenberg bindt drie nieuwe huurders voor Gelderlandplein

Kroonenberg Groep heeft drie nieuwe huurcontracten gesloten voor winkelruimten in haar Amsterdamse winkelcentrum Gelderlandplein. 

 

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met TUI voor een langjarig huurcontract aan Gelderlandplein 223. Het gehuurde betreft 80 m² en is gesitueerd tussen Zwartjes van 1880 en Pets Place. Ten behoeve van deze huurder werd de voormalige winkel van Esprit gesplitst. Het huurcontract is 1 september ingegaan en na een korte inbouwperiode zal de winkel haar deuren openen.

Schoenmaker

Met De Leest Schoenmaker is een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten. De Leest Schoenmaker is verhuisd naar een nieuwe winkel met entree aan Loowaard 32. Het gehuurde betreft een winkelruimte van 31 m². Om deze winkel te realiseren, werd de ruimte van de Wasssalon Buitenveldert opgesplitst. De Leest is al jaren een begrip op Gelderlandplein als schoenmaker en sleutelservice.

Stomerij

Met Fornet Stomerij is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkel van 89 m² aan de Willem van Weldammelaan 55. Op deze locatie was eerder Wasssalon Buitenveldert gevestigd, maar zij werden begin dit jaar overgenomen door Fornet Stomerij. Formet heeft ook een vestiging op de Zuidas en meer dan 1.900 vestigen in het buitenland.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Gelderlandplein geadviseerd door Kroese Paternotte.