Gerard Kohsiek nieuwe CEO Green Real Estate

De Raad van Commissarissen en aandeelhouder van Green Real Estate hebben Gerard Kohsiek benoemd tot CEO. Kohsiek treedt medio september 2024 bij Green in dienst.

Kohsiek (1974) is 7 jaar geleden gestart bij Wonam als directeur. Daar was hij verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe huurwoningen voor young professionals met een focus op regio Utrecht en Amsterdam. Daarbij zijn zowel ontwikkelingen ten behoeve van de eigen portefeuille als projecten in de rol van gedelegeerd ontwikkelaar gerealiseerd. Bij Wonam heeft Kohsiek de acquisitie en projectontwikkeling verder uitgebouwd. Er zijn in deze periode 2.440 appartementen ontwikkeld en gerealiseerd, dan wel in aanbouw genomen.

Voor zijn functie bij Wonam heeft Kohsiek diverse andere (leidinggevende) functies bekleed bij toonaangevende ondernemingen in vastgoed, waaronder Maarsen Groep en DTZ Zadelhoff.

Gerard Kohsiek: ‘Ik zie uit naar de samenwerking binnen Green Real Estate en  verwacht een bijdrage te kunnen leveren aan de groei en verdere diversificatie van de investeringsportefeuille vanuit een actieve strategie'.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Ep Hannema: ‘Met de aanstelling van Gerard Kohsiek denken wij iemand te hebben gevonden die samen met het hechte team van Green mooie stappen kan maken. Zijn ervaring in de ontwikkeling van woningen is van grote waarde voor Green en past uitstekend bij de ambities om duurzaam te bouwen en te investeren.’