Ericsson vestigt nieuw Nederlands hoofdkantoor in Breda

Technologieconcern Ericsson huurt voor zijn Nederlandse hoofdkantoor in Platform_C van 5TRACKS Offices in Breda.

Eerder was Ericsson ruim honderd jaar in Rijen gevestigd. Nu huurt het 2082 m² voor een nieuw onderkomen. 5TRACKS Offices is onderdeel van 5TRACKS Breda, een project van de ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren, beide dochterondernemingen van TBI. Het is een mix van functies: wonen, werken, een hotel, een groen park, horeca, parkeergarage en winkels.

Bereikbaar

De gunstige ligging van 5TRACKS Offices, direct naast het Centraal Station en dichtbij belangrijke uitvalswegen naar luchthavens in Nederland en België, maakt dat Ericsson zo uitstekend bereikbaar is.

In totaal biedt 5TRACKS Offices 15.000 m² kantoorruimte, verdeeld over de gebouwen Platform_B en Platform_C. Naast reguliere kantoren zijn er ook serviced offices, volledig gemeubileerd en beschikbaar op flexibele basis. Gedeelde meeting rooms en co-working space maken tevens onderdeel uit van het 5TRACKS Offices concept. Dit alles wordt ondersteund door een hospitalityconcept dat huurders volledig ontzorgt zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijfsactiviteiten.

Cushman & Wakefield trad op als adviseur namens Ericsson en Van der Sande van Opstal namens 5TRACKS Offices.