Trias I op Brainpark Rotterdam in handen van Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed heeft het Trias I kantoorgebouw aangekocht aan de KP van der Mandelelaan 90, gelegen op de kruising A16/Maasboulevard aan het Brainpark I te Rotterdam.

De aankoop is gedaan ten behoeve van één van de vastgoed CV’s van Westpoort Vastgoed.
Directeur Geert Bioch: “Dit kantoorgebouw behoort tot één van de top kantoorlocaties van Nederland als het gaat om ligging, bereikbaarheid en uitstraling. Langs dit deel van de A16 rijden per week zo’n 2,6 miljoen passanten per week. De aankoop van deze locatie is een strategisch goede uitbreiding op onze bestaande vastgoedportefeuille.”

Trias I is 2207 m² groot en deels verhuurd. Het kantoorgebouw maakt deel uit een complex met drie identieke driehoekige kantoorpanden. Het ligt op het Rotterdamse bedrijventerrein Brainpark I, waar onder andere het Novotel hotel, Vitol, BDO Accountants en ADP salarisadministratie gevestigd zijn. Aan het Brainpark is de Erasmus Universiteit en de Maasboulevard gesitueerd, de boulevard is de belangrijkste doorrijroute richting het centrum van de stad.

Westpoort Vastgoed heeft meer dan 170 huurders die worden gehuisvest in een commercieel vastgoedportefeuille van ruim 150.000 m² bestaande uit winkels, kantoren, horeca en overige bedrijfsobjecten. Westpoort Vastgoed belegt voor onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.
Westpoort Vastgoed investeert voornamelijk in commercieel vastgoed in de regio Breda en Rotterdam. Deze aankoop past binnen de strategische opbouw van de portefeuille. Het vastgoedbedrijf heeft voor het komend jaar meer aankoopplannen op strategische locaties geprognotiseerd.

De verkopende partij, Chalet Group, is geadviseerd door DTZ Zadelhoff.