CityLink doet 88ste aankoop in Amersfoort

CityLink, logistiek last mile vastgoedplatform opgericht door HighBrook en Proptimize, heeft een pand gelegen aan de Kryptonweg 8 in Amersfoort aan haar portefeuille toegevoegd.  Met de aankoop brengt CityLink haar portefeuille op 88 panden.

Het object van ruim 17.000 m² perceeloppervlakte omvat een totale verhuurbare oppervlakte van 9.247 m², bestaande uit 6.937 m² magazijnruimte, 2.134 m² kantoorruimte en 176 m² mezzanine met tevens 73 parkeerplaatsen op het terrein. Het gebouw is energieneutraal en wordt verwarmd middels warmtepompen en de daken zijn voorzien van zonnepanelen.

SunBeam, bedrijf in dakmontagesystemen voor zonnepanelen, en Isero, een groothandelsleverancier van hardware, zijn bestaande huurders op de locatie. Voor Isero markeert deze stap een uitbreiding van hun bestaande aanwezigheid binnen de CityLink portefeuille.

De overeenstemming kwam tot stand met Vios Vastgoed, die het pand heeft verduurzaamd. De koper werd milieutechnisch geadviseerd door Hofstede cs Milieuadviseurs, technisch door Savills en juridisch door Loyens & Loeff.