Team Prime Pitch breidt uit

De organisatie Prime Pitch breidt de afdeling Asset Management uit. 

Sinds begin dit jaar is Alexandra Bongers fulltime actief als asset manager, daarnaast versterkt ook Kirsten Wijling het asset management team sinds medio augustus. Bongers en Wijling  zijn samen verantwoordelijk voor het beheer van de Nederlandse woningportefeuilles en de implementatie van de investeringsstrategieën.

Bongers heeft na haar studie Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit in Eindhoven onder andere gewerkt als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield en TwynstraGudde. 

Wijling begon haar carrière bij het beursgenoteerde NSI, waar zij ervaring opdeed met het managen van de Nederlandse retailportefeuille. Vervolgens maakte zij de overstap naar vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, waar zij als accountmanager verantwoordelijk was voor de portefeuilles van diverse (internationale) beleggers. Zij zit momenteel in de afronding van haar MSRE studie aan de Amsterdam School of Real Estate.

Sjoerd van der Zandt en Rutger Nooij zijn en blijven eindverantwoordelijk voor de performance van de fondsen en voor het algemene en financiële beheer. Door de verdubbeling van de organisatie kunnen van der Zandt en Nooij meer aandacht geven aan transacties, nieuwe investeringskansen en investor relations.