MVGM International verwelkomt directeuren Maarten de Haas en Walter Sas

Maarten de Haas (43) start per 1 januari 2020 als chief commercial officer van MVGM International. Op diezelfde datum begint Walter Sas (49) in de functie van directeur integration management en M&A.

De Haas maakt de overstap van Cushman & Wakefield naar MVGM. Bij Cushman & Wakefield was hij actief als chief customer officer en board member asset services voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In deze rol had hij een brede verantwoordelijkheid zowel op strategisch niveau tot aan clients en markets.
Eerder werkte De Haas bij Deloitte waar hij director was en lid van Deloitte’s Global Strategies Group. Daarvoor was hij actief in verscheidene rollen voor Ernst & Young zowel in Amsterdam als in meerdere Aziatische landen.
 
Sas heeft als overname- en integratie expert jarenlange ervaring bij internationale M&A Boutique Solveigh. Vanuit die hoedanigheid heeft hij de overnames van MVGM begeleid in de afgelopen jaren waaronder de overname van JLL’s Europese Property Management activiteiten en de coördinatie met adviseurs in binnen- en buitenland. In de afgelopen maanden heeft Sas in samenwerking met het bestuur als ad interim directeur de managing directors aangestuurd en verwelkomt bij MVGM. Eerder werkte Walter als controller bij Rentokil en CFO voor een franchise onderneming van Nuon.
 
Maarten de Haas en Walter Sas sturen gezamenlijk de managing directors van de 10 Europese landen aan waar MVGM actief is. Ze vormen samen met Cor Treure, Anjo Wielemaker en Peggy Poldervaart de directie van MVGM die nauw samenwerkt met de Board en tevens mede-eigenaren Eddy Smit en Menno van der Horst.
 
Afgelopen week kondigde MVGM al aan dat Maarten Vermeulen 1 januari start als de nieuwe managing director van MVGM Nederland.
 
Eddy Smit, mede-eigenaar en algemeen directeur van MVGM: ‘We wilden een topspeler in het Europese vastgoedbeheer worden. Dit is gelukt, MVGM is nu een speler van formaat. We zijn blij dat we nu onze directie kunnen verbreden met Maarten en Walter. Zij zullen, samen met al onze teams in Nederland en internationaal, een ongeëvenaarde expertise in vastgoedbeheer blijven opbouwen en aanbieden aan onze opdrachtgevers.’