Gemeente Den Haag huurt 1765 m2

DEN HAAG - De Gemeente Den Haag heeft met Hanzevast overeenstemming bereikt over een 6-jarige huurovereenkomst voor circa 1765 m[sup]2[/sup] kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in het gebouw Sophiestaete aan de Koningin Sophiestraat 120 te Den Haag. Gebruiker namens De Gemeente Den Haag is het Centrum voor Jeugd en Gezin, de doorstart van Meavita Thuiszorg. Eigenaar van het kantoorgebouw is Vastgoedfonds Hanzevast Holland 62 CV.

DEN HAAG - De Gemeente Den Haag heeft met Hanzevast overeenstemming bereikt over een 6-jarige huurovereenkomst voor circa 1765 m2 kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in het gebouw Sophiestaete aan de Koningin Sophiestraat 120 te Den Haag. Gebruiker namens De Gemeente Den Haag is het Centrum voor Jeugd en Gezin, de doorstart van Meavita Thuiszorg. Eigenaar van het kantoorgebouw is Vastgoedfonds Hanzevast Holland 62 CV.

Na deze transactie resteert nog 4350 m2 kantoorruimte voor de verhuur. Hanzevast real estate, dat de belangen behartigt voor Hanzevast Holland 62 CV, is inmiddels met een aantal partijen in gesprek.
Centrum voor Jeugd en Gezin is de naam van de doorstart die voorkomt uit Meavita Thuiszorg. Dat bedrijf is inmiddels failliet gegaan, maar had sinds 2006 een tienjarig huurcontract lopen voor 6021 m2 in het gebouw Sophiestaete.