DHG verhuurt herontwikkelde bedrijfsruimte in Dordrecht aan Alura

DHG heeft met Alura Hekwerk overeenstemming bereikt over de huur van 4200 m² nieuwbouw bedrijfsruimte aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht.

Het betreft de herontwikkeling op het voormalige terrein van Lips. Met Alura Hekwerk werd een huurovereenkomst van 5 jaar afgesloten.

In 2016 begon DHG met de eerste fase van de nieuwbouw op de Merwedestraat 48 in Dordrecht. De eerste nieuwe bedrijfsruimte werd eind augustus in 2016 opgeleverd en langjarig verhuurd aan Hef en Hijs (2880 m² bedrijfs-, kantoorruimte en buitenterrein).

DHG bereikte met Alura Hekwerk overeenstemming over de huur van 1784 m² bedrijfsruimte, 205 m² kantoorruimte en 2237 m² aan buitenterrein. Alura Hekwerk, dat reeds gevestigd was op de Merwedestraat 48, zal in augustus van dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie.

Naast de gerealiseerde nieuwbouw voor Alura Hekwerk en Hef en Hijs zal medio augustus van dit jaar 1585 m² bedrijfs-, 63 m² kantoorruimte en 975 m² buitenterrein (incl. parkeerplaatsen) beschikbaar zijn voor verhuur.

In de tweede fase van de herontwikkeling op het voormalige Lips-terrein is nog circa 1,4 ha beschikbaar. DHG zal hier de komende maanden moderne bedrijfsruimtes, inclusief kantoorruimte en buitenterrein, gaan ontwikkelen.

Alura Hekwerk is opgericht in 1957 en is gespecialiseerd op het gebied van object- en terreinbeveiliging. Alura Hekwerk levert onder meer gaasafrastering, spijlenhekwerk, staalmat hekwerk, plantsoen-en parkeerhekwerk, sierhekwerk, sport- en speelveldafrastering, draaipoorten, schuifpoorten en elektrische bedieningen.