Boekhandel Donner blijft gehuisvest in Forum Rotterdam

Multi Netherlands en Boekhandel Donner hebben eerder deze maand handtekeningen gezet onder een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor 3700 m² winkelruimte in het oude bankgebouw aan de Coolsingel 119 in hartje centrum Rotterdam.

Hierdoor wordt Donner weer de grootste boekhandel van Nederland en blijft zij dus definitief gehuisvest in het vroegere ABN Amro gebouw, waar de boekhandel sinds de doorstart in maart 2014 na het faillissement van Polare tijdelijk is gehuisvest.

Het monumentale bankgebouw maakt deel uit van Forum Rotterdam, een ontwikkeling van bijna 60.000 m² die Multi realiseert tussen de Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en de Koopgoot.
Nadat het monumentale bankgebouw in oude luister is hersteld, zal Donner zich vestigen op een gedeelte van de begane grond en de 1e verdieping. De winkel wordt zowel toegankelijk vanaf het Binnenwegplein als de Coolsingel. Tijdens de restauratie en verbouwing (1e kwartaal 2017) blijft de Donner winkel gewoon open. Wel zal men gefaseerd intern moeten verhuizen.

De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam bracht de huurtransactie namens Multi tot stand.