The Office Operators breidt uit Amsterdam Zuidoost

The Office Operators huurt twee extra verdiepingen (c. 2000 m2) in pand Vogelstruys in Amsterdam Zuidoost. De flexibele kantooraanbieder heeft ervoor gekozen om deze aantrekkelijke locatie nog verder uit te breiden omdat de vraag naar kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost aanzienlijk stijgt.

The Office Operators (TOO) heeft 17 locaties door heel Nederland. Hiervan zijn er zes in Amsterdam gevestigd, verspreid over het centrum, de Zuidas, Sloterdijk en Amsterdam Zuidoost. Door de stijgende vraag naar kantooroplossingen in Amsterdam Zuidoost heeft TOO in 2014 twee verdiepingen in pand Vogelstruys gehuurd. Zij beheren de centrale receptie op de begane grond, een meeting center en een eigen businesscenter.

Vanaf heden beheert The Office Operators ook de tweede en derde verdieping van totaal 2000 m2 en verdubbelt daarmee haar flexibele kantooraanbod in Vogelstruys. De verdiepingen worden in etappes verbouwd waarvan de eerste 500 m2 is opgeleverd en 350 m2 reeds is verhuurd. De aanbieder van flexibele kantoorruimten zet met deze uitbreiding weer een stap in de richting van haar ambitieuze groeistrategie.

Goede bereikbaarheid is een vereiste bij elke vestiging van The Office Operators en met de A9 praktisch naast de deur, voldoet Vogelstruys ruimschoots aan deze eis. Binnen enkele minuten loopafstand bevinden zich ook bus, trein (station Bijlmer-Arena) en metro (halte Bullewijk). De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid op het eigen afgesloten parkeerterrein. Met de uitbreiding van TOO is Vogelstruys, dat onderdeel is van Victory Advisors’ Motta portfolio vrijwel geheel bezet. Internationale consultants zoals Cap Gemini en Sogeti hebben zich ook in Vogelstruys gevestigd.

Bedrijven en zzp-ers kunnen bij The Office Operators terecht voor slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte. Van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office.