The Office Operators vestigt zich in Diana & Vesta

TOO (The Office Operators) heeft op 1 april een nieuwe vestiging van 2.200 m² geopend in de kantoorgebouwen Diana & Vesta.

Een groot deel van de ruimte is inmiddels verhuurd aan diverse kleinere gebruikers. Gezien de grote belangstelling voor de huur van kleinere en flexibele kantoorruimtes in Amsterdam-Zuidoost verwacht TOO hun center op korte termijn uit te breiden.

De gebouwen Diana & Vesta bestaan in totaal uit 24.000 m² nieuwbouwkantoorruimte. De verhuurder, Reggeborgh, heeft er mede voor gekozen om zich te richten op kleinere gebruikers aan wie veel flexibiliteit geboden kan worden. Ook voor grote gebruikers bieden de kantoorgebouwen diverse voordelen. Zo kunnen zij een deel van hun ruimte op meer flexibele basis huren; vergaderzalen flexibel huren en gebruikmaken van bemande recepties en andere TOO-diensten, zoals stomerij, taxi- en postservice.

Beide gebouwen worden voorzien van de snelste internetverbinding die in Nederland leverbaar is. Ook wordt een dojo-gymzaal geopend, krijgen fysiotherapeuten een behandelkamer tot hun beschikking en in gebouw Vesta wordt binnenkort een restaurant geopend. Naast het aanbieden van flexibele kantooroplossingen zal TOO ook het volledige beheer van de gebouwen verzorgen, zodat er altijd een manager op locatie aanwezig is die direct aanspreekbaar is voor de gebruikers in het gebouw.

Reggeborgh werd bij deze transactie begeleid door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.
TOO werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff. De verhuur van beide gebouwen wordt verzorgd door Van Gool Elburg en DTZ Zadelhoff.