Twee advocaten van Houtzager Strijker naar Straatman Koster

Olivier Vermeulen en Daan Timmerman maken overstap naar Straatman Koster Advocaten

Olivier Vermeulen en Daan Timmerman zijn respectievelijk als advocaat partner en als senior advocaat verbonden aan Straatman Koster Advocaten te Rotterdam.

Voor zijn overstap was Vermeulen zeven jaar partner bij Houtzager Strijker Advocaten. Daarvoor werkte hij onder meer zeven jaar bij Houthoff Buruma en twee jaar bij een vastgoedontwikkelaar. Hij studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn praktijk bestaat vooral uit het adviseren en procederen op het gebied van het civiele bouwrecht, huurrecht bedrijfsruimte en vastgoedtransacties.

Timmerman was voor zijn overstap gedurende vier jaar eveneens verbonden aan Houtzager Strijker Advocaten. Daarvoor werkte hij zeven jaar als advocaat bij Ballast Nedam en daarvoor negen jaar bij Wieringa Advocaten. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht. Zijn praktijk bestaat vooral uit het adviseren en procederen over civielrechtelijke bouwgeschillen.

Straatman Koster Advocaten is een nichekantoor op het gebied van vastgoedrecht, omgevingsrecht en aanbestedingsrecht, gevestigd in Rotterdam. Het kantoor maakt sinds zijn oprichting in 2006 een sterke groei door en is betrokken bij diverse grootschalige en spraakmakende bouw- en ontwikkelingsprojecten. Met de komst van Vermeulen en Timmerman worden de bouw- en vastgoedpraktijk van Straatman Koster verder versterkt.