Zeventig procent van Serviceboulevard Leidsche Rijn Centrum verhuurd

Op de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn Centrum komt de 'Serviceboulevard' van het stadscentrum. Bijna zeventig procent van de aanwezige ruimtes op de serviceboulevard is nu, zo'n 13 maanden voor opening, al gevuld.

Aan de rand van Leidsche Rijn Centrum, aan het water, ligt de Grauwaartsingel. Het is de plek waar de online en offline wereld samenkomt: van dienstverlening tot pick-up-points voor online aankopen.
Zes nieuwe retailers hebben bijgetekend voor de Grauwaartsingel: Beauty Salon, Brainwash, Iwooly, Leidsche Rijn Makelaars, Mr. Giros, en Wav-e.

Eerder kozen Jumbo Foodmarkt, H&M en MANGO al voor Leidsche Rijn Centrum, met complete vestigingen naar laatste concept.

Beauty Salon
Beauty Salon is een bestaande Utrechtse schoonheidssalon die kiest voor een vestiging in Leidsche Rijn Centrum. 

Brainwash
De allergrootste kappersketen van Nederland mag in het stadscentrum van Leidsche Rijn niet ontbreken: Brainwash Kappers. 

Iwoolly
Iwoolly gaat van online naar offline: met naast de bestaande webshop ook een winkel vol haken, wol en naalden. 

Leidsche Rijn Makelaars
Leidsche Rijn Makelaars is een zusterorganisatie van De Vechtstreek Makelaars, die als sinds 1936 met de grootste kennis actief is in de regio. In 2018 opent Leidsche Rijn Makelaars haar deuren aan de Grauwaartsingel van het stadscentrum.

Mr. Giros
Mr. Giros is een grieks restaurant waar men Grieks eten kan afhalen of thuis laten bezorgen.

Wav-e
Trainingsstudio Wav-e vestigt op de hoek van de Grauwaartsingel en de Vaduzdijk.