Jones & Jones, Blendz en 30ML huren in Leidsche Rijn Centrum

Herenmodezaak Jones & Jones, schoenenwinkel Blendz en koffiezaak 30ML gaan zich vestigen in Leidsche Rijn Centrum. 

Het zijn drie regionaal bekende ondernemers. Familiebedrijf Blendz uit Houten opent in Leidsche Rijn Centrum twee winkels: een familieschoenenzaak en een sneakerwinkel in het hogere segment. Een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen van bekende topmerken zoals Shabbies, Via Vai, (Floris) Van Bommel, Royal RepubliQ, Nike, New Balance en Gabor.

Herenmodezaak Jones & Jones groeit met de komst naar Leidsche Rijn Centrum naar 13 vestigingen. Het van oorsprong Utrechtse bedrijf gaat voor ‘herenmode met oog voor detail'. Business en casual, met merken als Pierre Cardin, State of Art, Portman & Sons en Blue Industry.

Bij 30ML drink je groene, zwarte koffie. Het ondernemersechtpaar breidt de bestaande vestiging in de Utrechtse Mariastraat uit met een vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Verse koffie van hoge kwaliteit, ingekocht rechtstreeks bij de boer en zelf gebrand.

Eerder kozen Jumbo Foodmarkt, H&M en Mango al voor Leidsche Rijn Centrum, met complete vestigingen volgens laatste concept.

Leidsche Rijn Centrum is een gezamenlijke ontwikkeling van ASR Vastgoed Projecten en Vesteda Project Development. In het kerngebied komt 22.400 m² retail, 5600 m² foodmarkt, 3000 m² dienstverlening, 4000 m² horeca en 3000 m² maatschappelijke voorzieningen. Naast de winkels en voorzieningen omvat het programma een parkeergarage met 1300 openbare en 670 private parkeerplaatsen, 762 appartementen (waarvan 511 koopappartementen en 251 huurappartementen voor Vesteda) en 10.000 m² kantoren in het hart van het plan. Parkeren is de eerste jaren gratis. De bouw is aangevangen en vanaf het derde kwartaal 2017 zal oplevering plaatsvinden.

Het centrum is een gezamenlijk ontwerp van AWG Architecten, Prof. Hans Kollhoff Architekten, Geurst en Schulze, Dok Architecten, Cruz y Ortiz arquitectos Sevilla, De Zwarte Hond en RPHS+.