Wayland Real Estate verhuurt DC De Burght

Projectontwikkelaar Wayland Real Estate verhuurt DC De Burght in Waddinxveen aan een nog bekend te maken huurder.

De huurder neemt in januari 2022 zijn intrek in het nieuwe distributiecentrum aan de Piet Stuurmanweg 7 te Waddinxveen. Het DC meet 25.320 m², bestaande uit circa 21.620 m² warehouse, circa 2340 m² mezzanine en circa 1360 m² kantoorruimte. Het huurcontract is aangegaan voor een periode van 15 jaar. De Burght is vorige week opgeleverd.

Uit strategisch oogpunt heeft de huurder besloten zijn naam nog niet bekend te maken. De komende maanden zal de huurder de nodige aanpassingen aan het gebouw doorvoeren zodat de nieuwe locatie in Q2 2022 operationeel is.

DC De Burght is een logistiek warehouse op BusinessPark Vredenburgh te Waddinxveen, dat recent is toegevoegd aan de logistieke hotspot A12 Corridor. De warehouse beschikt over24 loadingdocks, een vrije hoogte van 10,5 meter, een ESFR-sprinklersysteem, een volledig gasloos ontwerp en het dak zal volledig worden ingezet voor zonnepanelen.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde, in collegiale samenwerking met JLL, Wayland Real Estate tijdens het verhuurproces. De juridische begeleiding bij de transactie is verzorgd door Ploum Advocaten.

Laatste nieuws

Evenementen