Vivantus neemt Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis over

Vivantus neemt per januari 2021 Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis uit Zaandam over.

Vivantus – voorheen Hoekstra en Van Eck Groep – is in de makelaardij landelijk bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 18 vestigingen van De Hypotheekshop en is er een uitgebreide verzekeringstak.

In 2019 zijn er binnen Vivantus drie nieuwe makelaarskantoren geopend in Almere Poort, Leiden en Tilburg Reeshof en in 2020 is Petra De Kleermaeker Makelaardij toegetreden tot de groep.

Thijssen Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor dat opereert in de Zaanstreek en zich bezighoudt met aankoop, verkoop, taxatie en verhuur. Zaans Hypotheek Huis is de vaste partner van Thijssen Makelaardij. Het bedrijf is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis blijven in de markt opereren onder hun eigen vertrouwde naam en team.

Vivantus is naar eigen zeggen de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. Met de uitbreiding bestaat de groep uit 30 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 19 hypotheekvestigingen (waarvan 18 van De Hypotheekshop) en een verzekeringstak.