Vijf nieuwe medewerkers voor woningverhuurder Heimstaden

Heimstaden Nederland breidt uit met vijf nieuwe medewerkers: Fabe Bosboom, Tom Snoek, Rick Terlouw, Marieke Gefferie en Lucy Mulder.

 

Zij gaan aan de slag in diverse functies. Fabe Bosboom werkte hiervoor bij Rochdale en is de nieuwe teamleider klantcontactcentrum van Heimstaden Nederland. Rick Terlouw komt bij Holland Property Group vandaan en is de eerste verhuurmakelaar voor het binnenkort te openen regiokantoor in Rotterdam. Tom Snoek maakt de overstap van Newomij naar Heimstaden om aan de slag te gaan als real estate manager HOA. Marieke Gefferie werkte hiervoor bij VvE Beheer Groep. Bij Heimstaden Nederland is ze de nieuwe senior contract manager. Lucy Mulder tenslotte gaat de finance-afdeling van Heimstaden versterken als medewerker crediteuren.

De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder verwacht zijn personeelsbestand in de komende tijd fors verder uit te breiden. Het bedrijf gaat het verhuurproces en het beheer van zijn woningen grotendeels zelf uitvoeren. In aanvulling op zijn bestaande kantoor in Amsterdam, opent Heimstaden daarom de komende maanden nog vier kantoren in verschillende steden.