Vastgoedteams bouwen levensgrote kettingreactie tijdens Build to Connect

Stichting HomePlan organiseert samen met Provada op 15 september de eerste editie van het evenement Build to Connect in Amersfoort.

Tegen het decor van Het Eemklooster in Amersfoort bouwen verschillende vastgoedteams aan een levensgrote kettingreactie voor het goede doel.

Tijdens Build to Connect wordt met teams van vijf en tien personen gebouwd aan de kettingreactie. Ieder team is verantwoordelijk voor één van de schakels van deze levensgrote kettingreactie, waarbij zij bouwen met gekke en geredde (bouw)materialen.

Goede doel

Hierbij wordt gewerkt aan teambuilding, maar ook verbinding met de branche en het goede doel staat deze dag centraal. Stichting HomePlan is in 1997 opgericht en biedt een huis, thuis en toekomst aan de allerarmsten in Zuidelijk Afrika en Latijns-Amerika. HomePlan gelooft dat een veilig onderkomen de basis is voor verdere ontwikkeling. Inmiddels zijn er al meer dan 4400 huizen gebouwd.

Het belooft een energieke dag te worden met de tot nu aangemelde teams van BPD Gebiedsontwikkeling, Achmea Real Estate, Stebru, Eemklooster, REBO Groep, VORM, ING, Van Omme & De Groot, Bot Bouw, Merlotte, Heembouw Wonen en Fris Makelaars. Met het in gang zetten van de levensgrote kettingreactie wordt het opgehaalde bedrag voor Stichting HomePlan bekendgemaakt, waarna de teams de dag afsluiten met een barbecue in de tuin van Het Eemklooster.

Een bijzondere samenwerking

Build to Connect is ontstaan uit de bijzondere samenwerking tussen Provada en Stichting HomePlan.

Programma begint om 14:00, gevolgd door een netwerkborrel en een BBQ met bekendmaking van het opgehaalde bedrag.

Aanmelden is nog mogelijk tot woensdag 6 september via www.buildtoconnect.nl, de tickets kosten € 275 (excl. btw), bij aanmelding van een team van vijf of tien personen.