Union Street verwerft kantoorgebouwen in Eindhoven en Venlo

Union Street Investments heeft een kantoorgebouw in Eindhoven en een in Venlo aangekocht van Propertunity NL.

Union Street is een platform dat in 2015 is opgericht als vastgoedfonds dat investeert in verschillende Nederlandse vastgoedmarkten. Union Street is opgericht door en in eigendom van Monarch Alternative Capital, een vastgoedinvesteerder uit New York.
In Venlo heeft Union Street een kantoor- en bedrijfsruimte aangekocht gelegen aan de Hudsonweg 5-9 op het bedrijventerrein Trade Port West. Het heeft een totale oppervlakte van circa 910 m² kantoorruimte en 8120 m² bedrijfsruimte, alsmede 50 parkeerplaatsen. Venlo wordt gebruikt als cold storage facility en is verhuurd aan drie huurders.

Het 3591 m² grote kantoorgebouw in Eindhoven is gelegen aan de Marconilaan 16 in de kantoorlocatie Strijp/Woensel. Het kantoorgebouw is momenteel grotendeels verhuurd aan IT bedrijf ISAAC.
Met de acquisitie van dit object heeft Union Street haar groeiende vastgoedportefeuille in Nederland verder uitgebreid.

Union Street werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate tijdens deze transactie. Spring Real Estate zal tevens verantwoordelijk zijn voor het asset management van het gebouw. Daarnaast werd Union Street juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. Propertunity NL werd commercieel geadviseerd door BNP Paribas Real Estate en juridisch geadviseerd door A&O.