Unifore koopt winkelcentrum Etten-Leur van Wereldhave

Unifore Real Estate heeft met een groep Haagse vastgoedinvesteerders het winkelcentrum in Etten-Leur gekocht.

Het winkelcentrum bevindt zich aan de Hof van Den Houte / Burchtplein in Etten-Leur. Het omvat ruim 23.000 m² en is nagenoeg volledig verhuurd aan 74 huurders.

Het is de ambitie van de nieuwe eigenaar om WC Etten-Leur een nieuwe impuls te geven, te investeren en moderniseren en daarmee het winkelcentrum klaar te maken voor de toekomst.

Daarnaast zal onderzocht worden of het in de toekomst mogelijk is om (zorg)woningen toe te voegen. Gezien de grote behoefte aan nieuwe (zorg)woningen in Etten-Leur en het gegeven dat de huidige bebouwing zich prima leent voor een gedeeltelijke herontwikkeling.

Unifore Real Estate is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd en bijgestaan door Burgemeestre & Partners, Colliers, McDevitt, Sight, RED-O Development en OPL Architecten. Wereldhave werd geadviseerd door Retail Capital en Houthoff. ABN Amro heeft een deel van de aankoopsom gefinancierd.

McDevitt Company zal de nieuwe eigenaar begeleiden met het optimaliseren van de aankoop en nieuwe (convenience) retailers toevoegen.