Tweede Blue Day Network Event 2022 in Louwman Museum Den Haag.

Het Blue Building Institute houdt op donderdag 10 november haar tweede Blue Day Network Event 2022. Het gaat die middag over de ingrijpende gevolgen van nieuwe SFDR/RTS-wetgeving.

Is het vastgoed grijs, lichtgroen of donkergroen? De kleur betekent nogal wat: grijs vastgoed wordt een nichemarkt en kent een heel ander risicoprofiel dan groen vastgoed. Die indeling is het gevolg van nieuwe Europese SFDR/RTS wetgeving. Europa confronteert de vastgoedsector met strikte rapportage- en communicatie-eisen voor financiële marktdeelnemers. Campagnes, websites, pre-contractuele uitingen, jaarrapportages en beleid zullen door de Autoriteit Financiële Markten worden gecontroleerd. Ook accountants zullen controleren op compliance.

Het thema van het Blue Day Netwerk Event is: kleur bekennen. Wat is de invloed van die complexe SFDR/RTS verordening op de waardevastheid van vastgoed? In Louwman museum in Den Haag spreken vertegenwoordigers van de vastgoedsector, banken, ministeries, adviseurs en vele anderen over dit vraagstuk. Er zijn overigens geen plekken meer beschikbaar.

img
Redacteur
Profiel