TND real estate opent haar deuren

Vandaag lanceren Martijn Derks en Jorn Thoomes boutique advieskantoor TND real estate. Met gezamenlijk ruim 30 jaar aan transactie-ervaring bij JLL, gaan zij zich met hun nieuwe kantoor richten op het aan- en verkopen van woningontwikkelingen.

Daarnaast houdt TND real estate zich ook bezig met het identificeren van ontwikkellocaties en het optimaliseren van ontwerptekeningen op basis van slim gebruik van data en kennis.

TND real estate wil haar bijdrage leveren aan een beter functionerende woningbeleggingsmarkt als geheel. De diensten zullen daarmee gericht zijn op de sociale huursector, studentenhuisvesting, zorgwoningen, middenhuur, vrije sector huur en uitpondproduct. Een analyse van de kansen en risico’s in projecten, bestaande en potentiële gebruikersdoelgroepen en daarmee de marktpotentie vormen hiervoor de basis. Door de lange ervaring van Derks en Thoomes is TND real estate als geen ander in staat dit te koppelen aan investeringsprofielen. Eerder hebben zij de woningbeleggingsmarkt en de daaraan ten grondslag liggende data al eenvoudig en visueel toegankelijk gemaakt.

Martijn Derks (39) is precies 14 jaar geleden begonnen bij het woningbeleggingsteam van JLL. In deze rol heeft hij een groot aantal spraakmakende transacties geïnitieerd. Hij heeft zijn Master in Real Estate Finance gehaald en later in zijn carrière zijn MSRE titel. Derks heeft een groot netwerk onder zowel Nederlandse als buitenlandse beleggers. De afgelopen jaren heeft hij aan de basis gestaan van diverse data initiatieven binnen het beleggingsteam.

Jorn Thoomes (41) heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van commercieel vastgoed. Binnen JLL heeft hij 9 jaar leidinggegeven aan het woningbeleggingsteam en samen met het EMEA team heeft hij veel buitenlandse investeerders kunnen adviseren in hun eerste stappen op de Nederlandse woningmarkt. Na zijn Master in Business Administration, heeft Thoomes zijn MRE-titel behaald en is hij lid van de vakgroep Wonen van de RICS. Zijn specialisme ligt in de complexere transactiestructuren (bestaande bouw en nieuwbouw) met een sterke focus op ontwikkelproduct en institutionele beleggers (binnen- en buitenland).