TK Maxx opent tweede winkel in Rotterdam

TK Maxx opent nog dit jaar een tweede winkel in Rotterdam in winkelcentrum Zuidplein.

Het gaat om winkelruimte aan het Zuidplein Hoog 950–980 met een vloeroppervlak van 1505 m² op de begane grond en 344 m² in de kelder.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen lage prijzen. De keten is onderdeel van TJX Europe. Sinds 1994 heeft TK Maxx ruim 500 winkels geopend in Europa verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland heeft TK Maxx zeven winkels. De eerste twee winkels zijn eind 2015 geopend in Eindhoven en in Rotterdam. In 2016 volgden Groningen, Den Haag en Heerlen. Dit jaar heeft TK Maxx twee vestigingen geopend in Amsterdam. Eind 2015 opende TK Maxx de eerste winkel in Rotterdam aan het Binnenwegplein 27–29.

Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij deze aanhuur. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Op juridisch vlak is TK Maxx geadviseerd door Houthoff Buruma. De verhuurder van de winkel, Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van zijn klanten, werd bijgestaan door KroesePaternotte.