Stoneflow verwerft kantoorgebouw in Zwolle

Stoneflow Real Estate Investments heeft het kantoorgebouw in Zwolle gekocht.

Het strategisch gelegen kantoorpand ligt direct tegenover het station aan de rand van het stadshart van Zwolle. Het is vrij van huur geleverd en heeft met ‘Spoor Offices’ een nieuwe naam gekregen.

Spoor Offices is gelegen aan Stationsplein 13 en heeft een vloeroppervlakte van 3.155 m². Het kantoorpand, kenmerkt zich door de ruime en open kantoorvloeren, beschikt over energielabel A en biedt 23 parkeerplaatsen op eigen terrein. De aankoop is gedaan als onderdeel van Stoneflows beleggingsstrategie. De koopsom bedraagt volgens het Kadaster € 4.650.000.

Stoneflow, als investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate, richt zich op zowel residentieel als commercieel vastgoed, met een focus op (middel)grote steden en logistieke knooppunten in Nederland. De ambitie is om in de komende jaren een fonds van €250 mln op te bouwen.

Stoneflow werd commercieel bijgestaan door Prime Realty Partners, juridisch door CMS en technisch door Drees & Sommer. De verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch door Houthoff.