Start bouw wooncomplex Noordsingel 250 in Rotterdam

Op de plek van een verouderd kantoorgebouw en een appartementencomplex die inmiddels zijn gesloopt komt een nieuw woongebouw met 57 middeldure en dure huurwoningen.

Eigenaar Jelle Sipkema heeft samen met zijn zoon Toon (8 jaar) donderdag de eerste paal van het nieuwbouwcomplex Noordsingel 250 in Rotterdam geslagen.

Het project Noordsingel 250 omvat een herontwikkeling van een reeds bij Sipkema in bezit zijnde locatie aan de Noordsingel 250-290 en Heemsteestraat 3-5 te Rotterdam. Het verouderde kantoorpand alsmede de appartementen zijn nog in opdracht van de vorige generatie Sipkema ontwikkeld en gebouwd.

Het ontwerp is van Paul de Ruiter Architects uit Amsterdam, HD Groep uit Rotterdam is namens Sipkema Beheer de gedelegeerd ontwikkelaar. BIK Bouw uit Barendrecht is aangesteld als aannemer. De technische installatie van het gebouw komt in handen van De Witte – de Witte Installatietechniek en M. Visser Elektrotechniek. Het nieuwe woongebouw wordt opgeleverd in Q1-2023. De verhuur start naar verwachting eind Q2-2022.