Savills IM koopt DC Cordstrap in Venray

Savills Investment Management koopt namens een van zijn fondsen het wereldwijde hoofdkantoor van Cordstrap op bedrijventerrein De Blakt in Venray.

Het gebouw uit 2007 is het built-to-suit hoofdkantoor van Cordstrap, dat zowel kantoorruimte als expeditieruimte en mezzanine omvat. Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 30.000 m² en staat op een kavel van bijna 38.000 m².

Bedrijventerrein De Blakt heeft goede logistieke voorzieningen en is goed bereikbaar.

Cordstrap is actief op het gebied van ladingzekering en biedt advies en toepassingen op maat om er voor te zorgen dat lading onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Cordstrap zal het gebouw langjarig terughuren.

Marcel Fleminks, co-head Netherlands Savills Investment Management: ‘Hiermee is het fondskapitaal in het pan-European Logistics Fund (ELF 2) volledig geïnvesteerd. Momenteel zijn wij druk bezig om het nieuwe pan-European Logistics Fund (ELF 3) te vullen met acquisities. De eerste hiervan was een aankoop in Den Bosch.’

Savills Investment Management is tijdens deze transactie juridisch en fiscaal bijgestaan door Simons & Simons, technisch door Savills en commercieel door 1530 Real Estate. De verkoper is tijdens deze transactie juridisch en fiscaal bijgestaan door Houthoff en technisch en commercieel door Cushman & Wakefield.

Laatste nieuws

Evenementen